""

 

Homokos tengerpart, élénk éjszakai élet, mesés tájak várják a turistákat az USA-ban.

 

Komoly felkészülést igényel, ha úgy döntünk, hogy az Amerikai Egyesült Államokban töltjük a szabadságunkat, hiszen az 50 államból álló ország minden turista igényt kielégít. Ha a lehető legjobban szeretnénk járni, akkor nézzünk szét az utazási irodák kínálatai között, hogy milyen körutazás, fakultatív program felelne meg nekünk a legjobban!

Amennyiben nem szeretnénk mások időbeosztásától függeni a nyaralásunk ideje alatt, de kicsit jobban megnéznénk az országot, akkor ezt az autóbérlés, hajókirándulás teszi lehetővé, de az is megoldható, hogy repülővel jussunk el például a Keleti Partról a Nyugati Partra.

 


Járja be az Amerikai Egyesült Államokat!

 

Ha inkább maradnánk abban az egy városban, ahova szállást foglaltuk, akkor több választási lehetőségünk van attól függően, hogy mi számunkra a legfontosabb egy tökéletes nyaralásban. Városlátogatás esetén például New York, és Washington tartogat rengeteg élményt.

A városlátogatás mellett a napsütést is élvezhetjük, például Los Angeles óceán partján. Ha a pihenést szórakozással ötvöznénk, akkor Kalifornia, Florida és Miami is ideális úti cél. A kirándulás, természetjárás iránti vágyunkat a Niagara-vízesés, a Grand Canyon és a Nemzeti Parkok elégíthetik ki.

Ha a szerencsénket tennénk próbára, akkor Las Vegas és Salt Lake City tárt karokkal vár minket, míg New Orleans gazdag kultúrával, zenével, ünnepi hangulattal várja a nyaralókat. Amennyiben nem vágyunk zajos nagyvárosokra, hanem csendes kisvárosban pihennénk ki magunkat, akkor az USA számos kisvárosa közül válogathatunk.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!