""

Átlagos stranddal, de egyedi élményekkel várja a turistákat Bali.

 

Az egzotikus nyaralás közkedvelt helyszíne, a Jáva sziget déli végén található, Bali, ahol lehet, hogy a strand nem lesz emlékezetes, ám ezt fogjuk bánni, mert Bali kultúrája, életvitele olyan egyedi, hogy még a zord télen is szívesen emlékszünk vissza a romantikus, földi paradicsomra.

Bali elsősorban a nászutasok és a romantikus nyaralásra vágyó szerelmesek kedvenc helyszíne, ám ez nem jelenti azt, hogy ne érezhetnénk jól magunkat, ha családdal, barátokkal vagy szingliként utazunk Balira, ahol a helyiek utánozhatatlan vendégszeretettel fogadnak.

bali-2.jpg

Bali, az egzotikus utazások sztárja

Bali területén könnyen vegyíthetjük az aktív és a passzív nyaralást. Ha kulturális kirándulásra vágyunk, akkor több ezer templom, palota várja, hogy felfedezzük. Amennyiben a szórakozás iránt nőne meg az igényünk, akkor érdeklődjünk az utazási irodák munkatársainál, hogy mikor, milyen fesztivál teszi izgalmasabbá Bali mindennapjait.

Természetjáróként sem csalódhatunk, mert számos túra és kirándulás közül választhatunk. A fakultatív programok közül érdemes azt választanunk, amely keretében nemcsak a meseszép környezetet, hanem a fontosabb látnivalókat is megtekinthetjük.

Ha szeretnénk delfineket látni, vagy átnéznénk a kisebb szigetekre, akkor erre a hajókirándulás a legjobb megoldás. A búvárkodás szerelmeseinket Bali északi és keleti partszakaszán érdemes merülniük. Amennyiben pedig beleszerettünk az indonéz konyhába, akkor főzőleckét is vehetünk.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!