""

Családbarát nyaralás szempontjából tökéletes választás Belek.

 

A török nyaralás minden korosztály számára ideális választás, hiszen számos fakultatív program színesítheti meg a pihenésünket, a szállodák minden igényt kielégítenek, a homokos tengerpart pedig ideális a pihenésre, de a vízi sportok rajongói sem maradnak szórakozás nélkül.

Ha kisgyerekkel indulunk Törökország mesés vidékére, akkor az egyik legjobb úti cél, amit találhatunk, Belek, mert itt a szállodák vezetői kifejezetten családbarát szállás kialakításán dolgoznak. A szakképzett animátorok gondoskodnak róla, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat, míg az idősebbeket medencék és egyéb programok várják.

 

Belek.jpg

Belek 

 

Törökország legjobb luxusszállodái közül sok Belek területén található, tehát az ellátásra, főleg, ha all inclusive szolgáltatásra fizetünk be, nem lesz panaszunk. Ha városlátogatás is szerepel a nyaralási terveink között, akkor megtekinthetjük Perge romjait, a római falmaradványokat, felkereshetjük az agorát és az antik termálfürdőt, de akár átutazhatunk Side és Antalya városába is.

Belek elsősorban azoknak ideális választás, akik csendes pihenésre vágynak, és legfeljebb egy-két üzletbe, bárba térnénék be két strandolás között. A szórakozási lehetőségeket leginkább a szállodák kínálják.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!