""

Számos kikapcsolódási lehetőség között válogathatunk, ha Észak-Olaszország legszebb üdülőtelepén nyaralunk.

 

Bibione és Eraclea között, Velencétől 60 kilométerre találhatjuk meg Caorle városát. A Livenza és a Lemene folyó között elhelyezkedő olasz város, sokkal jobban tükrözi az ország sajátosságait, mint Bibione, hiszen Caorle nem kifejezetten a turistáknak épült.

Olasz nyaralás esetén Caorle akkor lesz remek választás, ha igazán olaszos, romantikus környezetre vágyunk, ahol a strandolás mellett, számos szórakozási lehetőség kihasználásával színesíthetjük meg a pihenésünket.

caorle-826971_1920.jpg

Caorle, a romantikus olasz kisváros

Caorle óvárosa azoknak kedvez, akik városlátogatás keretében szeretnék felfedezni a történelmi emlékeket, színes házakat, szűk utcákat. Caorle legfőbb nevezetességei a Santo Stefano dóm, Madonna dell'Angelo, a régi kikötő, a halpiac, halászflotta és a kirakodóvásár. Természetjáróként a Laguna di Caorléba kihagyhatatlan úti cél.

A strandon homokos tengerpart és sekély tenger vár ránk, tehát családi nyaralásra is remek választás Caorle. A város legjobb strandjai a mindennap takarított, széles, 15 kilométer hosszú Spiaggia di Levante, Spiagga di Ponente, Duna Verde, és Porto Santa Margarita.

A családokon és a kisgyerekekkel érkező turistákon kívül, a fiatalok sem fognak csalódni a városban, ha Caorle festői tájára foglalják az útjukat, hiszen rengeteg szórakozóhely, étterem és aquapark várja őket.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!