""

 

Kedves Utasunk!
 

 
 
A Last Call Travel vezetősége naponta figyelemmel kíséri az eseményeket, és ezek ismeretében hozza meg a szükséges döntéseket,  ennek értelmében örömmel tájékoztatjuk,  hogy munkatársaink 2020.05.20-tól már újra a megszokott helyükön, az irodánkban (1138. Budapest, Meder u. 8/D. fszt.) folytatják tovább munkájukat, de természetesen továbbra is akár e-mailen, akár a már ismert vezetékes telefonszámokon, valamint az alábbi mobilszámon is elérhetőek:

+36 70 601-8920

Mai ismereteink alapján a célterületeken nincs július 1-nél távolabbra mutató beutazási tilalom, ezért nem is javasoljuk az utazások lemondását. Az alábbiakban szeretnénk segíteni Utasainknak döntésük meghozatalában:

 
A 2020. májusi 1. utáni indulásokra a már korábban kiadottak az alábbiak szerint módosulnak, azaz:

       a)    minden 2020. május 1. utáni indulásra a dátum módosítást – későbbi időpontra foglalást – díjmentesen tudjuk rögzíteni aktuális, napi áron. Ha az új foglalás végösszege alacsonyabb az eredeti teljes árnál, a hátralék számlát a különbséggel csökkentett összegről állítjuk ki.

      b)     utazási utalvány megváltását ajánljuk fel, mely a már befizetett összeg 100%-át biztosítja (10% kötbérmentesen) és 2021. október 31-ig történő utazás foglalására érvényesíthető, melyet 2021.03.31-ig kell rögzíteni. Az utazási utalvány bármely, a Last Call Travel által szervezett úticélra beváltható a szabad helyek függvényében, az aktuális áron, és csak az eredeti foglalást rögzítő irodában. Amennyiben az utazási utalványt a későbbiekben az Utas mégsem szeretné felhasználni, akkor azt 2020.12.31-ig, az eredeti foglalás 10 % kötbér összegének levonása mellett lemondhatja. 2021.01.01-től az utazási utalvány csak utazásra váltható be, visszafizetés nem lehetséges.
 
Az utazási utalványokkal kapcsolatban fontos információ:

Ha a 2020-as nyári szezonra teljes összeggel fizetett be, fontos tudnia, hogy amennyiben a 2021-es tervezett utazás értékének az összege kevesebb, mint a befizetett összeg, a különbözet visszafizetésére nincs lehetőség. Abban az esetben, ha a 2021-es tervezett utazás teljes díja magasabb, mint az utalvány értéke, a különbözetet az Utas köteles megfizetni.
 
Az utazási utalvány ösztönzésére további kedvezményeket ajánlunk fel:
 

Az utazási utalványról az eredeti foglalás tervezett indulási időpontját megelőző 36. napig kell dönteniük az Utasoknak.

Azok az Utasok, akik utazási utalvány megváltását választják a befizetett 40% előleg összegre, 5% kedvezményt kapnak a 2021-es nyaralásuk teljes díjából, amennyiben ugyanazt a szállodát választják jövőre, mint ami az idei foglalásukban szerepelt.

Ezen felül további kedvezményeink:

- Török Riviéra esetében: minden utalványra váltó utas ingyenesen részt vehet a delfin show fakultatív programunkon. (ez csak a show-ra vonatkozik, amennyiben az Utasok a delfinekkel szeretnének úszni/fényképezkedni, az külön fizetendő)
Amennyiben az Utasok nem élnek az ingyenes delfin show fakultatív programunkkal, 5.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani.

- Többi desztinációnk (Hurghada, Kréta, Rodosz, Zakynthosz, Dalaman és Bulgária) esetében az 5% kedvezményen felül 5.000 Ft/fő további kedvezményt tudunk biztosítani.

Az utalványokat továbbra is csak az eredeti foglalást rögzítő irodában tudják beváltani az utasok és a már előzőekben igényelt utalványokra is érvényesek a most felkínált kedvezmények.


     c) továbbiakban minden 2020. május 1. utáni indulás dátumára 36 napra csökkentjük a felmondási határidőt, mely az ÁSZF-ben publikált IV. LEMONDÁSI ÉS MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK 1. pont első bekezdését írja felül: „ha a felmondás az utazás megkezdése előtti 61. napig történik: a részvételi díj 10%-át számítjuk fel bánatpénz jogcímén.”
További felmondási feltételek a következők szerint lépnek életbe minden 2020. május 1. utáni indulás dátumára:
           35 – 20 nap között felmondás: a részvételi díj 30%-át
           19 – 8   nap között felmondás: a részvételi díj 80%-át
           7 napon belüli felmondás esetén, illetve, ha az Utas nem jelenik meg az indulásnál (no show), ez esetben a részvételi díj 100%-át az Utas köteles megfizetni bánatpénz jogcímén.

 

Fentiek 2020. május 1-től visszavonásig érvényesek; a már meglévő és az új foglalásokra is (csak a charterjáratainkra vonatkoznak, menetrend szerinti járatainkra/fapadosra járatainkra/hajóutakra nem, azzal kapcsolatban, kérjük keressetek bennünket további információkért).  
 
Hiszünk abban, hogy a napsütés hamarosan visszatér és mindenkinek élményekben gazdag kikapcsolódást tesz lehetővé egy közeli időpontban. Most azonban az egymás támogatása, a szolidaritás és az egészségünk megőrzése a legfontosabb.

 
Üdvözlettel: A Last Call Travel csapata
 
 

 

 



 

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!