""

 
Kedves Utasaink!
 

 
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az új szabályozás szerint továbbra is Utasaink szabadon utazhatnak minden célországunkba, a nemzetközi légi forgalom is változatlanul üzemel, a szállodák nyitva vannak és biztosítják a szolgáltatásokat, ezért, amennyiben a foglalásukat le kívánják mondani, azt az Általános Szerződési Feltételeinkben meghatárott bántapénz megfizetése mellett tehetik meg.Amennyiben utazásukat el kívánják halasztani,  a legkedvezőbb megoldás, hogy a befizetett összeget utazási utalvány formájában visszatérítjük részükre. Ebben az esetben mentesülnek a bánatpénz elvesztése alól, tehát anyagi előnyt is jelent, ugyanakkor  az utalvány a törvény és a kötelező biztosításunk által teljes mértékben, 100%-osan fedezett, így pénzügyileg is tökéletes biztonságot nyújt minden Utasunknak, aki az utazása elhalasztása mellett dönt. 


Azok az Utasok, akik utazási utalvány megváltását választják a befizetett összegre 5% kedvezményt is kapnak a nyaralásuk teljes díjából, amennyiben ugyanazt a szállodát választják jövőre, mint ami az idei foglalásukban szerepelt.

Ezen felül további kedvezményeink:

- Török Riviéra esetében: minden utalványra váltó utas ingyenesen részt vehet a delfin show fakultatív programunkon. (ez csak a show-ra vonatkozik, amennyiben az Utasok a delfinekkel szeretnének úszni/fényképezkedni, az külön fizetendő)
Amennyiben az Utasok nem élnek az ingyenes delfin show fakultatív programunkkal, 5.000 Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani.

- Többi desztinációnk (Hurghada, Kréta, Rodosz, Zakynthosz, Bulgária) esetében az 5% kedvezményen felül 5.000 Ft/fő további kedvezményt tudunk biztosítani.

Az utalványokat továbbra is csak az eredeti foglalást rögzítő irodában tudják beváltani.

Bízunk benne, hogy a korlátozások hamarosan megszűnnek a karantén/PCR-teszt kötelezettségeknek nélkül tudnak Utasaink utazni bárhová velünk. 

Kérdéseikkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

 

  

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!