""

A homokos tengerpart mellett kulturális örökségeket, kellemes hangulatú településeket és mesés tájakat kereshetünk fel a spanyol nyaralás egyik közkedvelt üdülőhelyén.

 

Costa del Sol területe Malagától 54 kilométerre keletre kezdődik, és Cadiztól 100 kilométerre délnyugatra ér véget. A 154 kilométer hosszú területen homokos tengerpart és számtalan kulturális, természeti szépség kényezteti a spanyol nyaralás során erre tévedő turistákat.

A Costa de la Luz és a Costa Tropical között húzódó Costa del Sol partvonalán található nyaraló települések, bár egymás mellett vannak, mégis mindegyiknek megvan a maga egyedi hangulata. A spanyol üdülőhely legszebb strandjai a Marbella, Torremolinos, Fuengirola, és Torre del Mar.

 

costa-del-sol-331750_1920.jpg

Costa del Sol, Spanyolország egyik legváltozatosabb tengerparti területe

 

Ha a tengerparti nyaralás mellett a tájat is felfedeznék, akkor Spanyolország leggyönyörűbb és legnépszerűbb részét ismerhetjük meg. Ha a kultúra iránti éhségünket csillapítanánk, akkor Andalúzia fehér falvai, történelmi emlékei, városai mind-mind alkalmasak a spanyol városlátogatás programjához.

Costa del Sol területén Sierra Nevada hegyvonulatai és napsütéses tengerpartjai igazán vonzóak, ahogy a Nagy-Britannia területéhez tartozó Gibraltár meglátogatását is érdemes megfontolni.

Mivel Costa del Sol rengeteg kirándulási és sportolási lehetőséggel kecsegtet, ezért annak érdekében, hogy teljesen kiélvezzük a spanyol nyaralás perceit, érdemes körbenéznünk az utazási irodák fakultatív program kínálati között.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!