""

216 kilométer hosszú tengerpart és számos programlehetőség várja az egész családot Katalónia üdülőövezetében.

 

Barcelona városától délre fekszik Costa Dorada, Katalónia népszerű üdülőövezete, ahol 216 kilométeres partszakaszon élvezhetjük a napfényt és nyugodt nyaralást. Costa Dorada sima tengerpartja abban különbözik a szomszédos Costa Brava standjától, hogy ez kevésbé tagolt, tehát szinte végtelennek tűnik a partszakasz.

Mivel Costa Dorada területén olyan homokos tengerpart várja a turistákat, amelynek a színe olyan, mint arany, ezért sokan ezt a helyet nevezik Spanyolország Aranypartjának. Costa Dorada ideális választás, ha családi nyaralás miatt érkezünk Spanyolországba, hiszen a napozás, vízi sportok mellett ellátogathatunk a vidámparkba, csúszdaparkba, de a delfinárium is kihagyhatatlan hely, ha gyermekkel nyaralunk.

 

costa-dorada-106475_1920.jpg

Costa Dorada, a spanyol nyaralás Aranypartja

 

A városlátogatás sem elképzelhetetlen program, hiszen Costa Dorada mesés halászfalvai mellett megnézhetjük Tarragona, a világörökség részévé nyilvánított várost, valamint a hatalmas pobleti kolostort.

Spanyolország nyugodt és békés üdülőhelyén kulturális, történelmi és természeti kincsek széles választékát ismerhetjük meg, ha nem érjük be a szállodák luxus szolgáltatásaival, az éttermek kulináris élvezetével és az egész napos napozással.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!