""

Két öböl mentén helyezkedik el az egykori halászfalu, ahol az ország legszebb strandjain pihenhetünk.

 

A tunéziai nyaralás egyik legjobb helyszíne Hammamet, ha a homokos tengerpart és vízi sportok mellett bulizással töltenénk az időt, mert a legtöbbi helyi szálloda saját diszkóval rendelkezi, de a Yasmine városnegyed is számos szórakozási lehetőséggel kecsegtet.

A két öböl mentén található, tunéziai üdülőhely egyaránt alkalmas a nyugodt pihenésre, és a mozgalmas üdülésre. A városlátogatás során mindenképpen meg kell tekintetünk a Yasmine, európai stílusú városnegyedet, amelyet kifejezetten a turisták részére alakítottak ki.

Hammamet.jpg

Hammamet, Tunézia legnépszerűbb üdülőhelye

A modern környezet mellett, természetesen a medina és a bazár sem hiányozhat. Ha családi nyaralás alkalmával érkezünk Tunézia városába, akkor a család apraja, nagyja élvezheti a vidámpark, a vízi park adta lehetőségeket.

Hammamet nem véletlenül tetszik sokkal jobban a turistáknak, mint Sousse vagy Monastir, hiszen itt találhatók Tunézia legszebb strandjai, ráadásul az egész hely atmoszférája sokkal kellemesebb, mint a másik két városé.

A tunéziai nyaralás programjából nem hiányozhat a hajókirándulás sem, ahogy a Dar Hammamet Múzeum kiállításának megtekintése sem, de a medina, a Nagymecset, a Bab el-Bahar, eredeti tengeri kapu, a kikötő és a Sidi Bou Hadid mohamedán szent sír előtt se sétáljunk el anélkül, hogy ne vetnénk rájuk egy pillantást!

Ha alkudozni támad kedvünk, akkor a Nigro és a Boudhina bazárok árusai várnak ránk, hogy eladhassák a portékájukat. Amennyiben kifinomultabb vásárlásra vágyunk, akkor a Boutique Fella üzleteinél a helyünk.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!