""

 

Fehér homokos tengerpart, tiszta tenger várja a turistákat a karibi-térség szigetén.

 

Zene, tánc, boldogság. Mindezt megkaphatjuk, ha úgy döntünk, hogy Jamaica felé vesszük az irányt. A karibi-térség szigete elsősorban a fiatalok, gyermektelen párok és szórakozni vágyó turisták számára ideális nyaralóhely.

A trópusi nyaralás során vakítóan fehér homokos tengerpart, meleg tengervíz és meleg klíma teszi lehetővé, hogy a zene és a szórakozás mellett, olyan vízi sportoknak is hódoljunk, mint például a búvárkodás, szikláról ugrás.

A szállodák all inclusive szolgáltatásai, és a tengerparti pihenés mellett érdemes felfedezni a sziget színes növényvilágát, őserdőit, de Kingston városáról se feledkezzünk el, hiszen Jamaica kulturális és kereskedelmi központja itt található.

jamaica-1444909_1920.jpg

Jamaica, a szórakozás országa

A kirándulásból ne hagyjuk ki a művészet és kézművesség fellegvárát se! Montego Bay belvárosa György-kori kőépületeket, és megfizethető luxuskörülményeket tartogat a turisták számára. Negril az ország leggyorsabban fejlődő üdülőhelye, ahol bárhol összefuthatunk a vendégszerető helyiekkel.

Habár a mesés Jamaica a felhőtlen pihenés helyszíne lehet, mégis fontos megjegyezni, hogy útfoglalás előtt tájékozódjunk az utazási irodák munkatársainál, hogy milyen védőoltásra, óvintézkedésre van szükségünk a trópusi szigeten!

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!