""

 

Szerelmeseknek, kisgyermekes családoknak ideális üdülőhely Kefalónia.

 

A görög nyaralás megtervezése nem könnyű, hiszen Görögország mellett számos sziget közül is kiválaszthatjuk az igényeinknek leginkább megfelelőt. Kefalónia akkor lesz ideális választás, ha békés, csendes pihenésre vágyunk.

A görög sziget nem akar zajos turistaközponttá válni, emiatt erősen korlátozzák a hotelfejlesztést, építkezéseket. Kefalónia nem kedvez azoknak, akik bulizásra vágynak, ám kisgyermekes családoknak, vagy romantikára vágyó szerelmeseknek tökéletes helyszín a sziget. Kefalónián a legnépszerűbb üdülőhelyek között tartják számon Lassit és Skalat.

Kefalónia a szokványos tengerparti nyaralás legjobb görög területe, ahol érdemes robogót bérelni, és azzal bejárni a vadregényes tájakat. Ha delfineket néznénk, akkor erre a hajókirándulás a legmegfelelőbb program.

greece-1096738_1920.jpg

Kefalónia, a békés görög sziget

A görög sziget több gyönyörű stranddal várja a turistákat. Ezek közül az egyik legnépszerűbb Antisamos Beach, ahol a vízi sportok szerelmesei érezhetik a legjobban magukat, ám a kavicsos tengerpart miatt érdemes strandszandált viselnünk, ha itt pihenünk!

Kaminia Beach a kisgyermekes családoknak ideális, mert a tenger lassan mélyül, a tengerpart pedig homokos. A strand déli részén a Mouna Beach, nudista strand található. A nyugalmas Petani Beach esetében is érdemes strandszandált viselnünk, mert a fehér kavicsos tengerpart, bár szép, a lábnak nem tesz jót. Ha szeretnénk elkerülni a kavicsokat, akkor Kefalónia legszebb strandja a Makris Gialos a mi helyünk, ahol nagyon finom homokos a tengerpart.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!