""

Gyorsan mélyülő tenger, rengeteg üzlet, romantikus kikötő fogadja azokat a turistákat, akiknek az egykori halászfalu az úticélja.

 

Törökország esetén SideAntalya és Belek mellett Kemer a legnépszerűbb választás, ha a nyaralásunkat úgy képzeljük el, hogy néhány napig élvezzük a családbarát szálloda vendégszeretetét, az all inclusive ellátást, valamint ébredés után egyből a tengerpart irányába vesszük az irányt, a városlátogatás helyett, és a napot napozással, úszással, vízi sportokkal töltjük.

Az Antalya mellett található Kemer, a Taurus-hegység lábánál fekszik. A korábbi halászfalu mára gyorsütemű fejlődésbe kezdett, aminek eredményeként üzletek, éttermek, hangulatos kikötő fogadja az ideutazó turistát.

 

15_kemer.jpg

Kemer, a hangulatos tötök város

 

Kemer területén két fő utca található, amit bejárhatunk, de csak esténként, mert napközben nyáron gyakori a 40 fokos hőség, ami nagy páratartalommal párosul. Ha vásárolni szeretnénk, akkor nem lesz szükségünk sok török lírára, mert szinte minden boltban euróban adják meg az árak, és azzal is fizethetünk, ám az alkudozásra készüljünk fel!

A természeti szépségekkel megáldott Kemer azoknak is kedvez, akik szeretnék bebarangolni a mesés tájakat, esetleg elmennének egy jachtos kirándulásra, vagy horgásznának, ezért a repülőtér célbavétele előtt érdemes körbenézni az utazási irodák programajánlatai között!

Kemerben a többnyire mesterségesen kialakított tengerpart kavicsos, emiatt mindenképpen vigyünk magunkkal strandszandált, mert az utasbiztosítás nem véd meg a sérülésektől! A kristálytiszta tenger remek lehetőségeket kínál a vízi sport, búvárkodás kedvelőinek.

A városlátogatás iránti vonzalmunkat a PhaeslisOlimpos és az Idyropolis ókori városok felfedezésével csillapíthatjuk, vagy egy 50 perces buszozással átmehetünk Antalya városába.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!