""

A búvárkodás és természetjárás legideálisabb thaiföldi helyszíne az ország második legnagyobb szigete.

 

Délkelet-Ázsia legnagyobb tengeri nemzeti parkját tudhatja magáénak Koh Chang. Thaiföld békés, romantikus szigete remek lehetőséget biztosít a búvárkodáshoz, hiszen a 82 kisebb-nagyobb sziget és zátony meseszép élményekkel gazdagítja a turistákat.

Ha a thaiföldi nyaralás során nyugalomra vágyunk, és nem tömegre, zajra, akkor Koh Chang a legideálisabb választás. A Phuket utáni második legnagyobb szigeten csak egy út vezet körbe, de ezt végigjárva láthatjuk a dzsungellel benőtt hegyeket.

 

Koh Chang.jpg

Koh Chang tengerpart

 

Koh Chang a tengerparti pihenésre vágyóknak sem okoz csalódást. A legjobb strandok és leghangulatosabb falvak a nyugati oldalon várják a nyaralásukat töltő turistákat. Éhen és szomjan sem maradunk a szigeten, mert a homokos tengerpart mentén éttermek, kávézók, boltok szolgálják ki az emberek igényeit.

Koh Chang leghíresebb látnivalója a Klong Plu, amit a hasonló nevű nemzeti park területén találunk meg. A búvárkodás és a snorkel-túra legjobb helyszíne a sziget déli részén található. Ha a vízi sportok és a vízesések, nemzeti parkok felfedezése mellett egy kis nyüzsgésre vágyunk, akkor a White Sands gondoskodik az éjszakai életről és vásárlási lehetőségekről.

Koh Chang szigetre akkor éri meg igazán szállást foglalni, ha szeretnénk kiszakadni a város zajából, nem vágyunk sok nevezetességre, és a nyaralás idejét csak nyugodt, romantikus pihenéssel töltenénk egy pálmafákkal ölelt csodás tengerparton, ahol mindent megkaphatunk, ami a tökéletes pihenéshez elengedhetetlen.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!