""

 

Gyönyörű tenger és kiváló szórakozási lehetőségek várják az egész családot az Adriai-tenger legnépszerűbb szigetén.

 

A görög nyaralás egyik legnépszerűbb állomása Korfu, azon belül is Benitses, Moraitika, Messonghi és Paleokastritsa. Az Adriai-tenger kellemes légkörű szigetére érkezve, az olasz életből is kaphatunk némi ízelítőt, mert a házak, és a hangulat Itáliát idézik.

Korfu családi nyaralás, városlátogatás esetén is ideális választás, hiszen a legzöldebb görög sziget olyan látnivalókkal várja a turistákat, mint a kis halászfalu, Kassiopi, a Szent Szpiridon templom, vagy Sziszi palotája.

corfu-1.jpg

Korfu, a zöld sziget, ahol keveredik az olasz és a görög hangulat

A természetjárókat a Pantokrator-hegy nyűgözheti le, míg a gyerekkel érkezők szórakozását a Paleokastritsa Beach, Aqualand, Canal d'Amour, A Sidari Water Park Fun Park garantálja. Ha szeretnénk bejárni Korfu egészét, akkor erre a legjobb megoldás az autóbérlés, vagy a robogóbérlés.

Amennyiben csak nyugodt kikapcsolódásra vágyunk, akkor az egész nyaralás alatt élvezhetjük a kellemes, békés légkört, a helyiek vendégszeretetét, a változatos partszakaszt, vagy hódolhatunk a vízi sportok bármelyikének. A tenger esetében előfordulhat, hogy kavicsos a tengerpart, de a legtöbb helyen remek, tiszta part várja a turistákat, akik körében a Paleokastritsa Beach és a Notos Beach a legnépszerűbb.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!