""

 
LCT Comfort csomagok
 
 
A 2021-es évben a biztonság minden eddiginél fontosabbá vált az utazások foglalásakor, ezért, egy új lehetőséget szeretnénk kínálni Utasainknak, amellyel még nagyobb biztonságban tervezhetik utazásaikat.
 
Az INGYENES Colonnade kalkulált útlemondási biztosításunk érvényes Covid-19 megbetegedés esetén is.
Fontos tudni azonban, hogy biztosítási eseményen alapuló lemondás esetén, a kalkulált útlemondási biztosítás esetében, a károsult által viselendő önrész, a lemondási költség 20%-a.
Nem kerül levonásra önrész a kárrendezéskor, ha a kalkulált útlemondási biztosítás megkötésével egyidejűleg (azaz a foglalt utazás irodánk általi írásos visszaigazolásának napja), de legkésőbb 3 napon belül, az utazás teljes időtartamára, Atlasz Privileg utasbiztosítást is köt irodánknál.


! Plusz szolgáltatás !

Az alábbi plusz szolgáltatást, lehetőséget szeretnénk az Ön figyelmébe ajánlani, ha szeretne foglalni, de nem mert még döntést hozni a nyaralással kapcsolatban és inkább várna a foglalással.

Sokan keresnek meg minket azzal, hogy szeretnék kihasználni az előfoglalás előnyeit, a jelentősen kedvezőbb árakat.
 Nekik hoztuk létre az LCT Comfort szolgáltatásunkat.


LCT Comfort 1 csomag:

Lehetőséget biztosítunk indulás előtt legkésőbb 14 nappal történő kötbérmentes lemondásra. A lemondás bármilyen okból történhet.
Az LCT Comfort 1 csomag ára:
Felnőtt: 20.000 Ft/fő 
Gyermek (12 éves korig): INGYENES


LCT Comfort 2 csomag:

Lehetőséget biztosítunk indulás előtt legkésőbb 30 nappal történő kötbérmentes lemondásra. A lemondás bármilyen okból történhet.
Az LCT Comfort 2 csomag ára:
Felnőtt: 15.000 Ft/fő
Gyermek (12 éves korig): INGYENES
 
Fontos tudnivalók az LCT Comfort csomagokkal kapcsolatban:
 
  • Kizárólag a charteres nyaraló programjaink (Török Riviéra, Kréta, Zakynthosz, Rodosz, Burgasz, Hurghada, Dél-Ciprus) esetén érvényes.
  • A már foglalással rendelkező Utasok is igénybe vehetik, erről az indulást megelőző legkésőbb 40. napig nyiltkozniuk kell. A választott LCT Comfort szolgáltatás díjával az előleg összegét növeljük.
  • Az LCT Comfort csomag díja felárként kezelendő, tehát ha lemondásra kerül sor, ez az összeg (20.000 Ft/felnőtt vagy 15.000 Ft/felnőtt) nem jár vissza.
  • Lemondás: törlés visszaigazolása a tervezett indulás elött - LCT Comfort szolgáltatástól függően - 14 vagy 30 nappal történik. Ezt követően a visszafizetés 14 napon belül, egy összegben esedékes.  Nagyon fontos, hogy a lemondásnak a tervezett indulás előtt legkésőbb 14 vagy 30 nappal kell beérkeznie hozzánk a választott LCT Comfort csomagtól függően.
  • Utazási Utalvánnyal rendelkező Utasaink is igénybe vehetik LCT Comfort ajánlatainkat, azonban lemondás esetén az Utalványos megállapodásban rögzítettek szerint, a 2021.08.31-et követő 14 napon belül történik a visszafizetés. 

 

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!