""

A türkizkék tenger mellett fekszik a nyugodt, békés Makadi Bay.

 

Ha szeretnénk kiszakadni a stresszes hétköznapokból, és néhány napot a tökéletes békében töltenénk, akkor Makadi Bay az egyik legjobb választás, mert a népszerű nyaralóhely mindent megad, ami egy harmonikus nyaraláshoz kellhet.

Az egyiptomi nyaralás luxus-üdülővárosa a természetes, meseszép Makadi-öbölben található, emiatt a vízi sportok közül a búvárkodás kifejezetten ajánlott.

dahab-517898_1920.jpg

Makadi Bay, Egyiptom luxus-üdülővárosa

Vörös-tenger mellett, Egyiptom legnyugodtabb városát találhatjuk, ahol kipróbálhatjuk az indiai gyógyfürdő stresszoldó hatását, de akár összefoghatunk a barátainkkal, családunkkal, és a golfpályán játszhatunk egy-két mérkőzést.

Amennyiben a szállodák luxusszolgáltatása mellett járnánk egyet, akkor nézzünk szét a bazárban, vagy válogassunk a bárok, egyiptomi kávézók, éjszakai mulatozók között. Amennyiben ennél nagyobb útra vállalkozunk, akkor látogassunk át a 35 kilométerre fekvő Hurghada területére!

Az egyiptomi sivataggal körül ölelt Makadi Bay az egész családnak ideális úti cél, hiszen a korallokkal, színes élővilággal színesített tenger vize kristálytiszta és meleg, a homokos tengerpart pedig tiszta. Makadi Bay híres az apály-dagály jelenségéről, ugyanis a tengerparton jól megfigyelhető a vízszint változása. Néha akár 100 métert is visszahúzódik a tenger.

Makadi Bay az egyiptomi luxusnyaralás tökéletes választása, ha nyugodt, békés napokat töltenénk el egy mesebeli tájon, ahonnan menetrendszerinti autóbusszal utazhatunk át Hurghadába.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!