""

 

Csodás környezet, szórakozási lehetőségek, egyedülálló tengerpart jellemzi a török várost.

 

A családi nyaralás ideális úticélja Marmaris, ha szeretnénk, hogy a török nyaralás ne a zajról, mozgalmasságról szóljon, hanem a kedves emberekről, csodás tengerről, és rengetek szórakozási lehetőségről.

Az egykori halászfaluba utazva ne számítsunk nagy történelmi nevezetességekre, mert itt inkább a klasszikus török nyaralás valósítható meg. A tengerpart melletti napozás mellett, érdemes befizetni egy hajókirándulás programjára, de azt sem bánjuk meg, ha dzsiptúra mellett döntünk. A hegyekbe szervezett dzsipezés közben megnézhetjük a széles erdei ösvényeket, és az ókori emlékeket.

 

marmaris.jpg

Marmaris, Törökország egyedülálló nyaralóhelye

 

Ha a török nyaralás során élénk éjszakai életre vágyunk, akkor nem csalódunk, mert Marmaris, és azon belül a Bar-street, az egész világon híres arról a fiatalok körében, hogy több száz szórakozóhellyel szolgálja ki a bulizni vágyók igényeit.

Törökországban természetesen a bazár sem hiányozhat. Marmaris központjában belevethetjük magunkat a szerteágazó bazár forgatagába. Ha az éjszakai élet mellett, nappal is aktívan töltenénk az időnket, akkor a fakultatív program kínálatából választhatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt, de szárazföldi és vizi sportok közül is hódolhatunk valamelyiknek.

Ha Marmarisba utazunk, akkor érdemes ellátogatni az elővárosba, hiszen Icmeler területén homokos tengerpart, zavartalan pihenés, vizisportok, mesés utcák várják a turistákat, akiknek a török fürdő kipróbálása is kötelező program.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!