""

Elsősorban a bulizni vágyó turisták találják meg a számításaikat a Burgasz melletti Naposparton, de a családosok is jól érezhetik magukat Bulgária egyik legnépszerűbb üdülőparadicsomában.

 

Az Aranypart számára komoly konkurenciát jelent a Napospart. Bulgária két legkedveltebb üdülőtelepe egyaránt lehetőséget kínál a pihenésre és szórakozásra, ám a Napospart elsősorban azoknak felel meg, akik szeretnének bulizni.

A sárga színű, homokos tengerpart 10 kilométer hosszan várja a turistákat, akik a napozás, vízi sportok, éjszakai élet élvezete mellett elmehetnek felfedezni Neszebar területét, ami számos középkori templomának köszönhetően, a Világörökség része.

A Naposparttól 35 kilométerre fekszik Burgasz, aminek megismerésére szintén jó ötlet időt szakítani. Amennyiben autó helyett repülőgéppel érkezünk az országba, akkor Burgászban fogunk leszállni.

Napospart,Bulgary-1.jpg

Napospart, a bolgár Ibiza

Bulgária legnépszerűbb nyaralóhelye 1958 óta várja a turistákat. Az elmúlt években több száz szálloda és szórakozóhely épült, melyeknek száma folyamatosan bővül. A fiatalok elsősorban ezért szeretnek a Naposparton nyaralni, ahol úgy érezhetik magukat, mintha Ibizán lennének, csak itt sokkal kevesebbet kell költeniük.

A Napospart a családoknak is kínál szórakozási lehetőséget. A rengeteg éttere, diszkó, bár, kávézó, borozó, söröző mellett két aquapark is várja a turistákat. A vízi sportok szerelmesei kedvükre válogathatnak például a szörf, yacht, vízisízés közül, de a szárazföldi sportolók sem maradnak játék nélkül. Ők a kosárlabda, lovaglás, teniszezés, gokart, minigolf, strandröplabda közül választhatják ki a nekik legjobban tetszőt.

Amennyiben szeretnénk felfedezni Bulgária egyik közkedvelt strandját, akkor indulás előtt nézzünk szét az utazási irodák ajánlatai, és fakultatív program kínálatok között!

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!