""

Bibione, a közkedvelt olasz üdülőhely

 

Homokos tengerpart és gyógyfürdő gondoskodik a kényelmünkről.

Olaszországba minden turistának megéri elrepülnie, hiszen az aktív nyaralók bejárhatják például Rómát, a szerelmesek Velencében romantikázhatnak. Bibione pedig azokat várja, akik csak harmóniára, pihenésre vágynak.

A Caorle és Lignano között, az Adriai-tenger partján fekvő Bibione 6-8 kilométeres, homokos partszakasszal várja a turistákat, akik a Bibione Therme gyógyfürdőben is lazíthatnak. Habár Bibione elsősorban azoknak kedvez, akik szeretnének napozni, vízi sportolni, mégis akad néhány táj, hely, amit megéri megnézni a nyaralás ideje alatt.

  

Bibione tengerpartja közel 8 km hosszú

Ha este vacsorázni, vagy szórakozni támad kedvünk, akkor a víz melletti, hamisítatlan tengerparti szórakozóhely, a Koco Music Club fogja kielégíteni az igényeinket. Amennyiben a kutyánkat is magunkkal vittük a nyaralásra, akkor a Pluto Strandon a helyünk, mert ezt a helyet direkt úgy alakították ki, hogy az eb és a gazdi is jól érezze magát.

 

Az igazán harmonikus csendet Terzo Bacino csodás halászhazainál kaphatjuk meg. Ide érdemes elkerékpározni, mert jól kiépített kerékpárutak vezetnek el a területre. Bibione központjában a Piazzale Zenit a város legfőbb nevezetessége. A térre családostul is mehetünk, mert a közeli strandon színes programok és animátorok várják a turistákat.

 

Bibione kikötője, a Portobaseleghe a vitorlázók körében népszerű, míg a Lunapark kicsiknek és nagyoknak is kitűnő szórakozási lehetőséget nyújt. Bibione látnivalói közül nem hagyhatjuk ki az 1900-as években épített Világítótornyot sem!

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!