""

A mozgalmas, de a pihentető nyaralás is megvalósítható a szigeten.

 

Phuket repülővel sincs közel, de megéri a hosszú utazás, mert rengeteg program-, szórakozási-, és vásárlási lehetőség lesz a jutalma annak, aki Thaiföld legnagyobb szigetén választ egyet a szállodák közül.

A thaiföldi nyaralás iránt érdeklődő turisták közül azok sem fognak csalódni, akik csak strandolni érkeznek Thaiföld legnagyobb szigetére. Phuket legjobb strandjai Patong, Karon és Kata területén vannak. A sziget keleti partvidéke sziklás, ami nagyon szép látvány, ám fürdőzés szempontjából nem a legjobb terep.

 

Phuket.jpg

Phuket, Thaiföld legnagyobb szigete

 

Phuket nemcsak a tengerparti pihenésre vágyó turistáknak kínál számtalan kikapcsolódási lehetőséget, hanem azoknak is, akik kirándulni szeretnének. A sziget maradéktalan felfedezése miatt jó ötlet a robogóbérlés. Városlátogatás szempontjából Phuket City az egyik legjobb választás.

A szigetről átlátogathatunk az olyan környező helyekre, mint Phi Phi Lae, vagy Phang Nga Bay. Ha Phuketen járunk, akkor a nevezetességek közül a Big Buddha szobrot mindenképpen meg kell tekintenünk.

Phuket tökéletes úti cél, ha szeretnénk kombinálni a nyugalmas és a nyüzsgő nyaralást, hiszen a thaiföldi sziget egyik része maga a csend fellegvára, míg a másik részén belevethetjük magunkat a helyi érdekes életformába.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!