""

A Sousse mellett található, mesterségesen létrehozott város, a családi nyaralás tökéletes helyszíne.

 

Hófehér házakgolfpálya, tiszta tenger, zenélő szökőkút, hamisítatlan arab hangulat fogadja a turistákat, ha elutaznak Port el Kantaoui, mesterségesen létrehozott városába. A Sousse mellett 5 kilométerre fekvő település elsősorban a családi nyaralás esetén ajánlott, hiszen a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki megtalálja itt a számára ideális szórakozást.

 

A felnőttek nyugodtan pihenhetnek, míg a gyerekek az utcákon és tengerparton játszhatnak, ugyanis nincs nagy forgalom az utakon. Ha a tunéziai nyaralás úti célja Port el Kantaoui, akkor az esti, romantikus séták számára is tökéletes helyet választottunk, mert a városban több park és szökőkút teszi hangulatossá a nyaralást.

 

 

Port el Kantaoui, Tunézia Rózsadombja

 

Az elegáns Port el Kantaoui nem csak a luxusszállodák, bazár, szórakoztató centrum mivolta miatt közkedvelt tunéziai település, hanem azért is, mert itt található Tunézia harmadik legnagyobb, mór stílusban épített, jachtkikötője.

 

A macskaköves úton járva hangulatos éttermek, kávézók és mesés hajók ejtenek ámulatba. Ha szeretünk golfozni, akkor választhatunk egyet Port el Kantaoui számos golfpályája közül.

 

Amennyiben a hajókirándulás gondolatával kacérkodunk, akkor a kikötő erre is lehetőséget ad. Mivel Port el Kantaoui városában nincs jellegzetes tunéziai látnivaló, ezért érdemes átmennünk Sousseba.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!