""

A ciprusi nyaralás legjobb választása Protaras, ahol fehér homokos tengerpart, éttermek, szórakozóhelyek garantálják a pihentető üdülést minden korosztály számára.

 

Ha nyugodt, pihentető nyaralásra vágyunk, akkor böngésszük át az utazási irodák kínálatát, és válasszuk ki Protaras szállodái közül a nekünk legjobban tetszőt. A ciprusi üdülőfalu akkor is kiváló úti cél, ha családi nyaralásra indulunk, de az idősebb korosztály is jól érezheti magát az Ayia Napa mellett található kisvárosban.

cyprus-3857776_1920.jpg

Protaras, a nyugalom faluja

Protaras csak városlátogatás szempontjából nem jó választás, mert itt csak a pihentető nyaralás valósítható meg. A fehér homokos tengerpart ideális a napozáshoz, ám, ha ezt meguntuk, akkor a vízi sportoknak is hódolhatunk, vagy bebarangolhatjuk a lankás domboldalt, és elgyönyörködhetünk a meseszép tájban.

Ha a szálloda all inclusive szolgáltatása mellett beülnénk egy étterembe, akkor bőven akad választási lehetőségünk, ahogy akkor sem csalódunk, ha kellemes szórakozóhelyet keresnénk. Ha pedig meguntuk Protaras békés kisvárosát, akkor busszal átutazhatunk a nyüzsgőbb életéről híres Ayia Napa területére.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!