""

Az olaszországi tengerparti nyaralóhelyek közül Rimini kínálja a legtöbbet a nyaralóknak.

 

A kicsik, nagyok, fiatalok, idősek, családdal érkezők egyaránt kellemes olasz nyaralást tölthetnek a 143 ezer lelket számláló kikötővárosban. Rimini joggal érdemelte ki az „Európa Miamija” becenevet, hiszen a több ezer szálloda, történelmi nevezetesség és 15 kilométeres, homokos tengerpart mellett, itt található a legtöbb szórakozóhely.

A pezsgő, mozgalmas életéről híres Rimini több ezer diszkója, szórakozóhelye és bárja közül nagyon sok világhírű, ám nemcsak a partizni vágyó turisták fogják jól érezni magukat a San Marino mellett található városban.

rimini-3744291_1920.jpg

Rimini, Európa Miamija

Az olasz tengerparti nyaralóhelyek közül Rimini kínálja a legtöbb lehetőséget egy igazán emlékezetes utazáshoz. Családi nyaralás esetén számos vidámpark, aquapark, delfinárium várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A legtöbb turista a bulizás és a végeláthatatlan tenger miatt érkezik a kikötővárosba, ám a városlátogatás sem elhanyagolható program, hiszen Rimini óvárosa bővelkedik a római, középkori és reneszánsz emlékekben.

A nevezetességek közül mindenképpen meg kell említeni a 2000 éves Tiberius hidat. Kihagyhatatlan látnivaló az időszámításunk előtti 28. századi római Arco di Augusto diadalív, a történelmi városközpontban található Piazza Cavour, a 13. századi Malatestiano templom, és a Castello Sismondoban.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!