""

Türkizkék tenger, egzotikus kultúra és festői táj teszi felejthetetlenné a nyaralást.

 

A 115 szigetből és korall zátonyok ezreiből álló szigetcsoport, a friss házasok egyik kedvenc nászutas helyszíne, hiszen itt az igazi Édenkertben érezhetik magukat a turisták. A türkizkék meleg tenger, a festményre illő táj és egzotikus kultúra azonban nemcsak a szerelmeseknek, hanem az egész családnak ideális üdülőhely.

A Seychelle-szigetek területét külső és belső szigetek csoportjára osztjuk. A belső szigetek közé tartózik például Mahe, Praslin, La Digue, Silhouette, Fregate. A szigetek között könnyű vitorlával utazni. A külső szigetek közé tartózik Amirates, Alphonse, Farquhar és Aldabra. Itt már nehezebb a vitorlázás, és sok helyi szabályt kell betartani.

Seychelles 2.jpg

Seychelle-szigetek, a földi mennyország

A seychelle-szigeteki nyaralás akkor lehet teljes, ha a tengerparti pihenés mellett időt szakítunk a táj felfedezésére. A szigetcsoport fővárosát a Mahe szigeten találjuk. Victoria a világ legkisebb fővárosai közé tartózik. A városlátogatás során nézzük meg a botanikus kertet és a régi házakat.

A világ egyik legnagyobb korall szirtje az Aldabra atoll, ahol olyan állatokat láthatunk, mint a tigris cápa, óriási szárazföldi teknős, rája és tengeri madarak. A Bird szigeten madarak millió fészkelnek, az emberek pedig öt homokos strand közül választhatják ki a nekik legjobban tetszőt.

Ha az ország legjobb strandját keressük, akkor az Anse Lazio a nekünk való a hely, ahol fehér homokos tengerpart kápráztatja el a turistákat, az óceán pedig a legszebb türkizkék árnyalatban pompázik.

Mahe szigetén közel 70 strand várja a turistákat. Családi nyaralás esetén, főleg, ha kisebb gyerekkel utazunk, akkor számos nekik szóló program közül szelektálhatunk. Amennyiben a vízi sportok, búvárkodás érdekel minket, akkor is megtaláljuk a számításainkat a Seychelle-szigeteken, ahol számos fakultatív program keretében ismerhetjük meg a földi Paradicsomot.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!