""

Családi nyaralás esetén tökéletes választás a török város.

 

Ha számunkra a török nyaralás legfontosabb feltétele a homokos tengerpart, akkor Side városába foglaljunk szállást, hiszen itt találhatók a legjobb homokos strandok, ráadásul a luxusszállodák közvetlenül a parton terülnek el. Amennyiben családi nyaralást tervezünk, akkor is érdemes Side mellett döntenünk, mert családbarát szállodák tucatjai közül választhatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt.

Városlátogatás szempontjából Side nem olyan jó választás, mint például Isztambul lenne, ám ennek ellenére itt is akadnak látványosságok, amiket felkereshetünk. A város például tömve van ókori műemlékekkel, romokkal, épületmaradványokkal.

 

Side.jpg

Side, ahol nem csak a török riviéra legjobb homokos strandjai találhatók

 

A török riviéra városából átutazhatunk Kumköy településére, ahol sokféle kirándulás közül választhatunk, emiatt érdemes még itthon átnézni a fakultatív programok sorát. Mivel Side csak 75 kilométerre található Antalyától, ezért két strandolás között oda is átlátogathatunk.

A török nyaralás sorából ne hagyjuk ki a Manavgat-vízesés, a West Virginia City témapark, az Apollo templom, Taurus hegyek, és Side óváros megtekintését se! A gyerekekkel a kalózhajózást is felvehetjük a nyaralás programjába.

Habár Side korábban halászkikötő volt, mára már az egyik legnépszerűbb üdülőhely, ami egyet jelent azzal, hogy bőven válogathatunk az éttermek és üzletek közül, ráadásul az esti szórakozásról sem kell lemondanunk, mert több szórakozóhely, szabadtéri diszkó várja a turistákat. A vízi sportok kedvelői sem csalódnak a városban, ahol a szárazföldi sportolásra is bőven akad lehetőség.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!