""

Családi nyaralás esetén kiváló választás Sousse.

 

Kifejezetten a turizmusra rendelkezett be Sousse, a tunéziai nyaralás egyik legkedveltebb üdülőhelye, ahova családi nyaralás, de passzív pihenés céljából is érdemes ellátogatni, hiszen a homokos tengerpart és vízi sportok mellett, számos más programmal is eltölthetjük a nyaralás idejét.

Monastir repülőterétől 20 kilométerre fekvő Sousse vidám, pezsgő élettel fogadja az utazókat, akik felfedezhetik a város történelmét, miközben élvezik a modern, mediterrán életvitelt.

 

Sousse.jpg

Sousse, Tunézia egyik legkellemesebb városa

 

Sousse mellett található Port el Kantaou, a Földközi-tenger egyik legváltozatosabb üdülőhelye. Ha gyermekkel érkezünk a városba, akkor jó ötlet, ha befizetünk egy kalózhajóra. A hajókirándulás az egész családnak szóló, különleges élmény lesz.

A tunéziai városlátogatás szempontjából is kitűnő választás Sousse. A Medina szűk utcákkal, hamisítatlan bazárral varázsolja el a turistákat, míg a várfallal bevont Ribat Erőd, a Régészeti Múzeum, a Kasbah Világítótorony és a római korból maradt Katakombák is különleges látványosság.

Sousse tökéletes nyaralóhely, ahol rengeteg csodás szálloda közül választhatjuk ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt. Amennyiben csak a tengerparton töltenénk a nyaralásunkat, akkor sem fogunk csalódni, ahogy abban az esetben sem, ha pezsgő éjszakai életre, vagy romantikára vágyunk.

Kérdése van? Felhívjuk és segítünk!