Üdvözöljük Önt a Last Call Travel napsütötte világában!

Önnek mit jelent a nyaralás? Számunkra a biztonságos, felhőtlen pihenést, az önfeledt kikapcsolódást, a szikrázó napsütést, a tenger morajlását, egy izgalmas kultúra felfedezését, világörökségi helyszínek megismerését, új gasztronómiai élményeket jelent. Engedje meg, hogy ezeket mind valóra válthassuk!

 

Merüljön el a Last Call Travel remek ajánlatai között és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb nyaralást!


 

Kréta

 

Zakynthos

A szigetet a középkorban Fiore de Levanténak, azaz Kelet Virágának hívták. A görög sziget kezdetektől fogva rengeteg művészt, írót és utazót vonzott, itt született Solomos Dionysios, a görög himnusz szövegírója is. Edgar Allan Poe még szonettet is írt Zaknythoshoz és a Jón-tenger virágának nevezte a szigetet. Manapság rengeteg turistát bűvöl el a sziget idillikus látványával, csodálatos tengerpartjával, pompás szikláival és a lenyűgöző naplementékkel. A helyiek vidámsága, vendégszeretete és készségessége páratlan. 

 

KRÉTAI AJÁNLATOK

 

 

 

 

Rodosz

 

 

 

Rodosz

A hagyomány szerint Rodosz kiemelkedett a tengerből, és annyira megtetszett Apolló istennek, hogy ezután elárasztotta áldásával a szigetet. Az Égei-tenger egyik legkedveltebb gyöngyszeme a Dódekanészosz-szigetcsoport legnagyobb szigete. A napsütéses napok száma 300 körüli évente, így az év minden időszakában ideális nyaralóhely. Forró, száraz nyarak, enyhe telek jellemzik a sziget éghajlatát. A tengervíz hőmérséklete a nyári időszakban akár a 25 fokot is elérheti. Rodosz az utóbbi időkben a turisták közkedvelt üdülőhelyévé vált. Kiváló választás a pezsgő éjszakai életet kedvelőknek, családi pihenésre vágyóknak és a sportot kedvelő utasainknak is. A sziget nyugati és északnyugati oldala igazi szörfparadicsomnak számít, ahol zömében kavicsos, köves partszakaszokat találunk. A keleti oldalon aranyhomokos strandok sorakoznak – egyik a másik után. Külön említésre méltó Faliraki finom homokja, amelyet a családok is nagy szeretettel választják.

 

RODOSZ GOMB

 

 

 


Zakynthos

 

 

Kréta

Görögország a maga három tengerpartjával közkedvelt nyaralóhelye a magyaroknak. Gyönyörű tengerpartjai mellett gazdag kultúrájával is gondoskodik arról, hogy az odalátogató többször visszatérjen. A nap és a fények országa, hiszen 300 napon keresztül süt a nap. Sajátossága, hogy rengeteg kis sziget tartozik hozzá. A legnépszerűbbek közé tartozik Kréta. Aki elsősorban pihenésre vágyik, tökéletes helyszínt talált. A tenger gyönyörű, türkizkék és kristálytiszta, a partok többsége homokos. Több strand, partszakasz sziklafalak tövében húzódik, illetve vannak teljesen elszigetelt fürdőhelyek is.

 

ZAKYNTHOS GOMB